Nicolás Fuchs

Pilotul profesionist de raliu, Nicolás Fuchs, vorbește despre nivelul ridicat de adrenalină și entuziasmul pe care acest sport i le oferă. El evidențiază cum cursele de raliu sunt o oportunitate extraordinară de a suda relații cu membrii echipei sale, pe care îi consideră familia sa. Pasiunea sa în calitate de mecanic și profesionismul său în calitate de pilot de curse, îl ajută să înfrunte provocările din acest sport. Fuchs vorbește despre cerințele acestui sport, concurând în peste 20 de curse pe an, despre cursele și sesiunile de antrenament care pot dura și 10 ore și despre cât de importantă este pentru el nutriția și condiția fizică pentru a avea succes. El are antrenamente intense de fitness, incluzând îmbunătățirea stabilității și a reflexelor. Nutriționistul său sportiv, Anunziata Morris, vorbește despre cât este de important ca Fuchs să își păstreze greutatea ideală și cum produsele Herbalife au cantitatea ideală de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale care să îl alimenteze în timpul antrenamentelor.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nicolás Fuchs și-a făcut debutul în calitate de pilot de raliu în anul 2005, concurând în Peru, la competiția intitulată Premio Presidente de la República. El a obținut prima victorie doi ani mai târziu, concurând în categoria N4 la același raliu. De atunci, Fuchs și-a asigurat reputația de cel mai bun pilot din Peru, câștigând în mod repetat Campionatul Național de Raliu. A intrat în atenția publicului obținând titlul de campion la prima sa apariție din 2009, din cadrul Raliului Inca Trail, unul dintre puținele evenimente de distanță lungă din lume. În 2011 Fuchs și-a arătat talentul și la Campionatul Mondial de Raliu Production Car, unde a ocupat locul cinci, dovedind o performanță incredibilă. În 2013, a obținut titlul la acest campionat câștigând 6 curse consecutive, devenind primul pilot din Peru care a reușit acest lucru. În 2014, Fuchs a concurat la Campionatul Mondial de Raliu Fia (WRC2), unde piloții de curse întâmpină cele mai variante condiții de pe planetă.

“În sport este nevoie de multă pasiune. În cazul meu, totul se rezumă la pasiunea mea de a conduce."

“Acest sport, cursele de raliu, îți oferă senzații incredibile. Este adrenalină pură."

“Atunci când urmează să petreci 10 ore în mașină, nu este nimic mai important ca micul dejun dimineața. Ai nevoie de multă energie pentru a conduce.”

—Nicolás Fuchs