Kevin Kraus

Angajatul Herbalife, Kevin Krauss, a concurat la Triatlonul Herbalife în ultimii şapte ani, dar anul acesta a avut o poveste diferită. Vara aceasta, în timp ce mergea spre casă de la birou, a suferit un groaznic accident de motocicletă. S-a trezit la spital, dezorientat şi cu piciorul stâng grav rănit. Doctorii i-au făcut 9 intervenţii chirurgicale dar tot nu i-au putut salva piciorul. Pe 7 iunie, 2014, piciorul i-a fost amputat parţial. Tatăl lui Kevin spunea că nu îşi imaginează cum fiul lui, o fire foarte sportivă, va putea să se obişnuiască să trăiască cu un singur picior funcţional. În zilele şi săptămânile următoare după accident, Kevin se tot întreba, “De ce eu?” Însă şi-a dat seama că de fapt are 2 drumuri pe care poate merge- unul plin de victimizare, suferinţă şi regrete, sau unul în care să se ridice şi să accepte provocări prin care să îşi demonstreze că poate depăşi orice obstacole. Cu susţinerea familiei, prietenilor şi colegilor, victimizarea nu mai era o opţiune. De fapt, colegii lui au fost atât de susţinători încât au făcut o şedinţă foto în care ţineau în mână foi cu mesaje motivaţionale. Kevin a fost foarte impresionat.

Mama sa povestea, că atunci când Kevin a ajuns acasă de la spital îşi dorea mult să meargă din nou şi să să consulte un doctor specialist în proteze. Şi-a şocat doctorul când imediat s-a ridicat şi a început să meargă cu noua lui proteză. Kevin era mai motivat ca niciodată să termine triatlonul şi a continuat să se antreneze din greu pentru el. În ziua cursei, emoţiile erau mari, dar antrenamentele au dat rezultate. Când a trecut linia de sosire, a avut cel mai frumos sentiment din ultima vreme. Kevin a spus că îşi doreşte să se întoarcă şi mai puternic la următoarea ediţie. 
“Nu vreau ca lumea să se uite la mine şi să zică -Wow ce tare,bravo lui-. Vreau să se uite la mine şi să ma vadă ca pe un concurent puternic pe care vor să îl întreacă. Mai mult de atât nu vrea ca nimănui să îi fie milă de el, pentru că s-a întors.

"Participarea la triatloane este cel mai puternic test mental. Solicită un atlet să îşi depăşască limitele şi să depăşească şi durerea fizică, găsindu-şi forţa interioară."

"Trecerea liniei de sosire la triatlonul Herbalife a fost cel mai frumos sentiment pe care l-am simţit în ultimul timp."

"Nu vreau ca lumea să se uite la mine şi să zică -Wow ce tare,bravo lui.- Vreau să se uite la mine şi să ma vadă ca pe un concurent puternic pe care vor să îl întreacă."

"Nu vă pierdeţi timpul fiindu-vă milă de mine. Nimic nu mă va opri. M-am întors"

"Colegii mei de la Herbalife au făcut o şedinţă foto cu toţi oamenii cu care lucram, câteva sute, în care aceştia aveau pancarde cu mesaje de încurajare. A fost impresionant."

—Kevin Kraus