Herbalife Triathlon: Brasov


Herbalife este partenerul principal al Triatonului Herbalife, eveniment sportiv ce a avut până în prezent 2 ediţii.

Herbalife Braşov Triathlon este o competiție cu un caracter unic printre concursurile de triatlon din România și țările învecinate, atât prin gradul de dificultate al traseului și frumusețea acestuia, cât și prin poziționarea centrală a orașului Brașov în România, fapt ce crește potențialul concursului de a deveni un eveniment foarte important printre practicanții atât profesioniști cât și amatori.

Ediţia din 2016 va avea loc pe 19 iunie tot în Braşov iar organizatorii anunţă o ediţie cu totul şi cu totul specială la care aşteaptă peste 700 de participanţi!

În calitate de partener principal în nutriţie, Herbalife va asigura produsele de refacere pe tot parcursul competiţiei precum şi produsele de nutriţie din kiturile de participare.

La fel ca şi anul trecut, Herbalife va avea un stand special în Piaţa Sfatului, unde toţi cei prezenţi se vor putea hidrata cu băutura izotonică Hydrate şi pot beneficia de evaluări wellness personalizate.

Ciprian Bălănescu, campionul naţional la Triatlon în ultimii 11 ani, va fi şi anul acesta imaginea competiţiei, la care bineinţeles va şi participa!

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului www.brasovtriathlon.ro