Heather Jackson

Născută în Exeter, N.H., Heather Jackson este triatlet profesionist care a ajuns să practice acest sport după mulți ani în care a fost jucătoare de hochei pe gheață, dintre care patru ani la Universitatea din Princeton, înainte ca ea să descopere, în anul 2007, dragostea pentru triatlon. După o perioadă în care a predat engleza în Thailanda și istoria lumii în California, Heather a decis să devină profesionistă în 2009, iar de atunci cariera ei de triatlet a fost în permanentă creștere. A obținut locuri de top la mai multe triatloane Ironman 70.3, a urcat constant în Campionatul Mondial și a stabilit un nou record al cursei la Triatlonul Wildflower Long Course. Foarte muncitoare și veselă, Heather este cunoscută pentru stilul său agresiv de competiție și pentru optimismul său.

“Când vine vorba de antrenamente și de a concura, e inevitabil să nu ajungi la un nivel de stagnare. Este datoria mea să muncesc mai mult și să depășesc momentul.”

“Produsele Herbalife sunt exact ce am nevoie ca și sportiv de anduranță – produse pentru înainte, în timpul și după fiecare antrenament sau cursă.”

“Sprijinul Herbalife a fost decisiv pentru carierea mea în triatlon.”

—Heather Jackson