Cristiano Ronaldo

CR7 turns his dream into reality
Cristiano Ronaldo
CR7 elevates his game with elite nutrition
Cristiano Ronaldo
Limits exist only so he can surpass them
Cristiano Ronaldo
CR7 îți transformă visul în realitate

Jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo, sponsorizat deHerbalife, vorbește despre prima lui întâlnire cu sportul în copilărie. Întreaga familie a lui Ronaldo iubea fotbal , el crescând practicând acest sport pe străși, cu prietenii. ronaldo spune că într-o zi, tatăl său care lucra pentru un club de fotbal, l-a întrebat de ce nu vine să joace fotbal la clubul unde el lucra. Din acel moment, Ronaldo a intrat cu adevărat în lumea fotbalului, fiind antrenat dar mai ales sprijinit de tatăl său. Îi plăcea să facă parte dintr-o echipă. Privind înapoi, Ronaldo spună că realiza că este diferit de ceilalți jucători, dar niciodată nu se gîndea că va ajunge un profesionist. După trei sau patru ani, Ronaldo a început să se gândească la echipele profesioniste de fotbal în care ar vrea să joace. Se uita foarte mult la meciurile de fotba iar visul său de a deveni un fptbalist profesionist era din ce în ce mai puternic.

CR7 își duce jocul la un alt nivel cu nutriția de elită

Cristiano Ronaldo vorbește despre nutriție și despre motivație. Dacă la început nutriția nu era foarte importantă pentru el, mai târșiu realizează cât de mult îl ajută nutriția să se dezvolte ca sportiv. Ronaldo îți consideră corpul o armă iar asta îi oferă un avantaj în fața celorlalți jucători. Consideră că recuperarea după antrenamente și meciuri este critică pentru performanța sa, tocmai de aceea a decis să încheie un parteneriat cu Herbalife. Ronaldo declară că dacă nu se hrănește și nu se antrenează corespunzător, nu are cum să devină cel mai bun. Și fără nicio îndoială – Ronaldo vrea să fie cel mai bun.

Limitele există doar pentru ca el să le poată depăși.

Jucătorul internațional de fotbal Cristiano Ronaldo, sponsorizat de Herbalife, povestește cum a fi tată a devenit un vis realitate pentru el. Adoră să-i ofere sfaturi fiuluis său, să-l ducă la școală și să simtă efectiv cât de mult îl iubește. Sfatul pe care îl oferă fiului său este să aibă încredere în el, să muncească din greu și să-ți urmeze visele. De asemenea, îi spune că dacă vrea să fie respectat, trebuie să respecte și el la rândul lui. Ronaldo spune că până în acest punct cariera lui s-a bazat pe depășirea limitelor pentru a obține rezultate. Se bucură să trăiască clipa și nu se preocupă foarte tare pentru viitor deoarece are încredere că totul va fi bine. Ronaldo se simte în formă maximă și va continua să facă ceea ce îi place: să joace fotbal.